Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata)

D., A.; B., F.; K., A.; M., P.

Risultato della ricerca: Paper

Lingua originaleEnglish
Stato di pubblicazionePublished - 2006

Cita questo

Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata). / D., A.; B., F.; K., A.; M., P.

2006.

Risultato della ricerca: Paper

@conference{35d281f484454ea7bf04670094aebab1,
title = "Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata)",
author = "{D., A.; B., F.; K., A.; M., P.} and Luciano Cinquanta",
year = "2006",
language = "English",

}

TY - CONF

T1 - Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata)

AU - D., A.; B., F.; K., A.; M., P.

AU - Cinquanta, Luciano

PY - 2006

Y1 - 2006

UR - http://hdl.handle.net/10447/293970

M3 - Paper

ER -