Për një botim kritik të Nëpunësit të pallatit të ëndrrave

Risultato della ricerca: Chapter

Abstract

Progetto per un'edizione cirtica del romanzo "Pallati i ëndrrave" di Ismail Kadare
Lingua originaleUndefined/Unknown
Titolo della pubblicazione ospiteKadare, leximi dhe interpretimi. Ese dhe studime në tetëdhjetëvjetorin e lindjes
Pagine13-52
Numero di pagine40
Stato di pubblicazionePublished - 2016

Cita questo

Mandala', M. (2016). Për një botim kritik të Nëpunësit të pallatit të ëndrrave. In Kadare, leximi dhe interpretimi. Ese dhe studime në tetëdhjetëvjetorin e lindjes (pagg. 13-52)