Gjurmimet leksikografike në mjedisin arbëresh të Sicilisë

Risultato della ricerca: Chapter

Lingua originaleUndefined/Unknown
Titolo della pubblicazione ospiteLeksikografia shqipe. Trashëgimi dhe perspektivë
Pagine82-103
Stato di pubblicazionePublished - 2005

Cita questo

Mandala', M. (2005). Gjurmimet leksikografike në mjedisin arbëresh të Sicilisë. In Leksikografia shqipe. Trashëgimi dhe perspektivë (pagg. 82-103)