Genotypic and phenotypic diversity of Lactobacillus rossiae strains isolated from sourdough

Luca Settanni, Berloco, Siragusa, Parente, Luca Settanni, Di Cagno, Aldo Corsetti, Marco Gobbetti, Maria De Angelis, Gallo

Risultato della ricerca: Article

24 Citazioni (Scopus)
Lingua originaleEnglish
pagine (da-a)821-835
Numero di pagine15
RivistaJOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY
Volume103
Stato di pubblicazionePublished - 2007

All Science Journal Classification (ASJC) codes

  • Biotechnology
  • Applied Microbiology and Biotechnology

Cita questo

Settanni, L., Berloco, Siragusa, Parente, Settanni, L., Di Cagno, Corsetti, A., Gobbetti, M., De Angelis, M., & Gallo (2007). Genotypic and phenotypic diversity of Lactobacillus rossiae strains isolated from sourdough. JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, 103, 821-835.