• 45 Citazioni
  • 3 Indice H
20152018
In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Fingerprint Scopri gli argomenti di ricerca in cui Virgilio Giannone è attivo. Queste etichette argomento provengono dalle attività di questa persona. Insieme creano un’impronta univoca.

  • 2 Profili simili
durum wheat Agriculture & Biology
Triticum Medicine & Life Sciences
Bread Medicine & Life Sciences
breads Agriculture & Biology
Flour Medicine & Life Sciences
Saccharomycopsis Medicine & Life Sciences
odors Agriculture & Biology
Water Medicine & Life Sciences

Rete Collaborazione esterna recente a livello di paese. Accedi alle informazioni dettagliate cliccando sui puntini.

Risultato della ricerca 2015 2018

  • 45 Citazioni
  • 3 Indice H
  • 6 Other
  • 5 Article
  • 1 Conference contribution

Almond by-products: Extraction and characterization of phenolic compounds and evaluation of their potential use in composite dough with wheat flour

Todaro, A., Giannone, V., Laddomada, B., Guzmàn, C., Mita, G., Summo, C., Pasqualone, A. & Spina, A., 2018, In : LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. 89, pag. 299-306 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

Flour
almonds
wheat flour
dough
byproducts

Physico-chemical properties and sensory profile of durum wheat Dittaino PDO (Protected Designation of Origin) bread and quality of re-milled semolina used for its production

Giannone, V., Todaro, A., Pecorino, B., Giarnetti, M., Paradiso, V. M., Summo, C., Pasqualone, A., Caponio, F. & Spina, A., 2018, In : FOOD CHEMISTRY. 241, pag. 242-249 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

protected designation of origin
semolina
Bread
Odors
durum wheat

A novel α-amylase-lipase formulation as anti-staling agent in durum wheat bread

Giannone, V., Giannone, V., Auditore, L., Lauro, M. R., Pasqualone, A., Puglisi, G., Spina, A. & Puglisi, I., 2016, In : LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. 81, pag. 381-389 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

Bread
Amylases
durum wheat
Lipase
amylases

Effects of innovative and conventional sanitizing treatments on the reduction of Saccharomycopsis fibuligera defects on industrial durum wheat bread

Todaro, A., Giannone, V., Pitino, I., Pecorino, B., Restuccia, C., Lauro, M. R., Tomaselli, F. & Spina, A., 2016, In : International Journal of Food Microbiology. 235, pag. 71-76 6 pag.

Risultato della ricerca: Article

Saccharomycopsis
sanitizing
Bread
durum wheat
breads

Progetti 2017 2018