• 5 Citazioni
  • 1 Indice H
20142020

Risultati di ricerca per anno

In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Risultato della ricerca

  • 5 Citazioni
  • 1 Indice H
  • 7 Article
  • 3 Other
  • 1 Conference contribution
Filter
Article
Article
1 Citazioni (Scopus)

Myosin heavy chain isoforms, fatty acid composition, sensory evaluation and quality of cinta senese pig meat

Alfeo, V., Rabie Ashkezary, M., Todaro, A., Todaro, A., Alfeo, Ashkezary, M. R., Camillis, S. D. & Velotto, 2018, In : Italian Journal of Food Science. 30, pag. 650-661 12 pag.

Risultato della ricerca: Article

1 Citazioni (Scopus)

Preliminary evaluation of durum wheat (Triticum Turgidum Subsp Durum) during malting process

Alfeo, V., Todaro, A., Planeta, D., De Causmaecker, B., Goiris, B. J. & Aerts, G., 2018, In : Cereal Chemistry. 95, pag. 312-319 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

2 Citazioni (Scopus)

Screening of durum wheat landraces (Triticum turgidum subsp. durum) for the malting suitability

Alfeo, V., Schimmenti, E., Todaro, A., Jaskula-Goiris, B., Venora, G. & Aerts, G., 2018, In : Journal of Cereal Science. 83, pag. 101-109 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

1 Citazioni (Scopus)

VARIATION IN MEAT QUALITY CHARACTERISTICS BETWEEN LANDRACE AND SICILIAN PIGS

Todaro, A., Alfeo, V., Stasi, De Camillis & Velotto, 2019, In : Italian Journal of Food Science. 31, pag. 800-807 8 pag.

Risultato della ricerca: Article