• 4 Citazioni
  • 1 Indice H
20142020

Risultati di ricerca per anno

In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Risultato della ricerca

  • 4 Citazioni
  • 1 Indice H
  • 7 Article
  • 3 Other
  • 1 Conference contribution
2020
2019

VARIATION IN MEAT QUALITY CHARACTERISTICS BETWEEN LANDRACE AND SICILIAN PIGS

Todaro, A., Alfeo, V., Stasi, De Camillis & Velotto, 2019, In : Italian Journal of Food Science. 31, pag. 800-807 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

2018

Myosin heavy chain isoforms, fatty acid composition, sensory evaluation and quality of cinta senese pig meat

Todaro, A., Rabie Ashkezary, M., Alfeo, V., Todaro, A., Alfeo, Ashkezary, M. R., Camillis, S. D. & Velotto, 2018, In : Italian Journal of Food Science. 30, pag. 650-661 12 pag.

Risultato della ricerca: Article

Preliminary evaluation of durum wheat (Triticum Turgidum Subsp Durum) during malting process

Alfeo, V., Todaro, A., Planeta, D., De Causmaecker, B., Goiris, B. J. & Aerts, G., 2018, In : Cereal Chemistry. 95, pag. 312-319 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

2 Citazioni (Scopus)

Screening of durum wheat landraces (Triticum turgidum subsp. durum) for the malting suitability

Alfeo, V., Schimmenti, E., Todaro, A., Jaskula-Goiris, B., Venora, G. & Aerts, G., 2018, In : Journal of Cereal Science. 83, pag. 101-109 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

1 Citazioni (Scopus)
2017
1 Citazioni (Scopus)
2015

Use of microbial enzyme on brewing

Schimmenti, E., Planeta, D., Alfeo, V., Corona, O., Giannone, V. & Todaro, A., 2015, Grains for feeding the world, book of abstract. pag. 143-143 1 pag.

Risultato della ricerca: Conference contribution

2014