• 526 Citazioni
  • 15 Indice H
20132020

Risultati di ricerca per anno

In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Risultato della ricerca

  • 526 Citazioni
  • 15 Indice H
  • 61 Article
  • 17 Other
  • 3 Conference contribution
  • 1 Chapter
2020

Behavior of four main dairy pathogenic bacteria during manufacturing and ripening of pecorino siciliano cheese

Gaglio, R., Scatassa, M. L., Mancuso, I., Cardamone, C., Sciortino, S. & Cirlincione, F., 2020, In : Journal of Food Quality and Hazards Control. 7, pag. 27-35 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

3 Citazioni (Scopus)
2019

Biotecnologie applicate alla valorizzazione della “Pagnotta di Piana degli Albanesi”

Gaglio, R., Settanni, L. & Cirlincione, F., 2019, In : TECNICA MOLITORIA. 03, pag. 48-64 17 pag.

Risultato della ricerca: Article

6 Citazioni (Scopus)

Development of an ad hoc starter culture for the production of functional raw ewes’ milk cheeses through the addition of grape pomace powder

Settanni, L., Moschetti, G., Guarcello, R., Gaglio, R., Barbaccia, P. & Francesca, N., 2019, Microbial Diversity as a source of novelty: Function, adaptation and exploitation. pag. 162-163 2 pag.

Risultato della ricerca: Conference contribution

3 Citazioni (Scopus)
4 Citazioni (Scopus)

Evolution of lactic acid bacterial populations during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder

Gaglio, R., Settanni, L., Alfonzo, A., Barbera, M., Francesca, N., Moschetti, G. & Cirlincione, F., 2019, Microbial Diversity as a source of novelty: Function, adaptation and exploitation. pag. 196-197 2 pag.

Risultato della ricerca: Conference contribution

8 Citazioni (Scopus)
2 Citazioni (Scopus)
6 Citazioni (Scopus)
1 Citazioni (Scopus)
2 Citazioni (Scopus)
1 Citazioni (Scopus)

Sustainable sparkling base wines obtained from waste matrices of the wine and honey supply chain

Settanni, L., Gaglio, R., Alfonzo, A., Matraxia, M., Francesca, N. & Ciminata, A., 2019, Microbial Diversity as a source of novelty: Function, adaptation and exploitation. pag. 117-118 2 pag.

Risultato della ricerca: Conference contribution

2 Citazioni (Scopus)
2018
16 Citazioni (Scopus)
2 Citazioni (Scopus)
12 Citazioni (Scopus)
3 Citazioni (Scopus)
2017

Anti-Listeria activity of lactic acid bacteria in two traditional Sicilian cheeses

Todaro, M., Gaglio, R., Scatassa, M. L., Mancuso, I., Gaglio, R., Cardamone, C., Macaluso, G. & Arcuri, L., 2017, In : Italian Journal of Food Safety. 6, pag. 13-17 5 pag.

Risultato della ricerca: Article

13 Citazioni (Scopus)
19 Citazioni (Scopus)

Effect of the wooden vats on traditional cheese characteristics

Todaro, M., Gaglio, R., Settanni, L., Sala, G. & Mazza, F., 2017, pag. 101-101. 1 pag.

Risultato della ricerca: Other

5 Citazioni (Scopus)

Enteric bacteria of food ice and their survival in alcoholic beverages and soft drinks

Francesca, N., Moschetti, G., Settanni, L., Di Gerlando, R., Gaglio, R., Mahony, J., De Martino, S. & Stucchi, C., 2017, In : Food Microbiology. 67, pag. 17-22 6 pag.

Risultato della ricerca: Article

20 Citazioni (Scopus)
16 Citazioni (Scopus)