• 2340 Citazioni
  • 27 Indice H
19952019
In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Risultato della ricerca 1995 2019

Filter
Chapter
2013

Thomas Devlin. biochimica con aspetti clinico-farmaceutici. Capitolo 25. digestione e assorbimento dei principali nutrienti.

Ammendola, R.; Colonna, A.; Dilisa, F.; Eufemi, M.; Fiermonte, G.; Gambari, R.; Hakim, G.; Hrelia, S.; Lupidi, G.; Messana, I.; Minelli, A.; Mozzarelli, A.; Omodeo Sale, F.; Parente, A.; Pedone, V.; Prata, C.; Rizzi, M.; Russo, G.; Santucci, A.; Santamaria, R.; Sgarrella, F.; Turco, M., 2013, Capitolo 25. Digestione e assorbimento dei principali nutrienti. pag. 1049-1082 34 pag.

Risultato della ricerca: Chapter

2012
8 Citazioni (Scopus)

Lipoperoxyl radical scavenging and antioxidative effects of red beet pigments

Neelwarne B, 2012, Red Beet Biotechnology. Food and Pharmaceutical Application. pag. 105-124 20 pag.

Risultato della ricerca: Chapter

2004

Absorption and distribution in erythrocytes and low density lipoproteins of betalains from cacus pear (Opuntia Ficus Indica) in healthy humans. Potential health effects of the dietary betalains

Tesoriere L; Butera D; Allegra M; Livrea Ma, 2004, Pigments in Food. More than colours. pag. 288-290

Risultato della ricerca: Chapter

Antioxidant activities of prickly pear ( Opuntia ficus indica) fruits and its betalains: betanin and indicaxanthin.

Livrea, M. A. & Tesoriere, L., 2004, Herbal and Traditional Medicines. Vol. 2004. pag. 537-556

Risultato della ricerca: Chapter

betalains
cactus pears
Opuntia ficus-indica
Opuntia
antioxidant activity