Nessuna foto di Giuseppe Di Miceli

Giuseppe Di Miceli

Associate Professor

Affiliazione precedente
  • 464 Citazioni
  • 14 Indice H
20022019

Research output per year

In caso di modifiche a Pure, queste saranno visibili qui a breve.

Risultato della ricerca

Filter
Article
2 Citazioni (Scopus)
2018
2 Citazioni (Scopus)
7 Citazioni (Scopus)

Targeting aging with functional food: Pasta with opuntia single-arm pilot study

Accardi, G., Vasto, S., Candore, G., Ruisi, P., Gambino, C. M., Di Miceli, G., Caruso, C., Aiello, A., Nicosia, A., Zinellu, A., Di Bona, D., Carru, C. & Nicosia, A., 2018, In : Rejuvenation Research. 21, pag. 249-256 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

4 Citazioni (Scopus)
2017
9 Citazioni (Scopus)

Different effectiveness of two pastas supplemented with either lipophilic or hydrophilic/phenolic antioxidants in affecting serum as evaluated by the novel Antioxidant/Oxidant Balance approach

Di Miceli, G., Lenucci, M. S., Soccio, M., Alfarano, M., Di Miceli, G., Pasqualone, A., Pastore, D. & Laus, M. N., 2017, In : FOOD CHEMISTRY. 221, pag. 278-288 11 pag.

Risultato della ricerca: Article

13 Citazioni (Scopus)

Targeting Aging with Functional Food: Pasta with Opuntia Single-Arm Pilot Study

Di Bona, D.; Carru, C.; Zinellu, A., 2017, In : Rejuvenation Research. pag. - 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

2016

Aromatic and proteomic analyses corroborate the distinction between Mediterranean landraces and modern varieties of durum wheat

Di Miceli, G., Ruisi, P., Giambalvo, D., Monti, M., Pompeiano, A., Vita, F., Taiti, C., Gu, Z., Lo Presti, E., Whitney, L., Di Miceli, G., Guglielminetti, L. & Mancuso, S., 2016, In : Scientific Reports. 6, pag. 1-15 15 pag.

Risultato della ricerca: Article

9 Citazioni (Scopus)
22 Citazioni (Scopus)

Functional, textural and sensory properties of dry pasta supplemented with lyophilized tomato matrix or with durum wheat bran extracts produced by supercritical carbon dioxide or ultrasound

Di Miceli, G., Lenucci, M. S., De Bellis, L., Perrotta, C., Marrese, P. P., Di Miceli, G., Flagella, Z., Summo, C., Pasqualone, A., Caponio, F., Piro, G. & Gambacorta, G., 2016, In : FOOD CHEMISTRY. 213, pag. 545-553 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

39 Citazioni (Scopus)
19 Citazioni (Scopus)
13 Citazioni (Scopus)

Serum antioxidant capacity and peroxide level of seven healthy subjects after consumption of different foods

Di Miceli, G., Lenucci, M. S., Soccio, M., Alfarano, M., Di Miceli, G., Pasqualone, A., Pastore, D. & Laus, M. N., 2016, In : Data in Brief. 9, pag. 818-822 5 pag.

Risultato della ricerca: Article

3 Citazioni (Scopus)
6 Citazioni (Scopus)
2015

Effect of supplementation with wheat bran aqueous extracts obtained by ultrasound-assisted technologies on the sensory properties and the antioxidant activity of dry pasta

Ruisi, P., Di Miceli, G., Mazzaglia, A., Laddomada, B., Delvecchio, L. N., Urso, V., Di Miceli, G., Pasqualone, A., Gambacorta, G. & Urso, V., 2015, In : Natural Product Communications. 10, pag. 1739-1742 4 pag.

Risultato della ricerca: Article

17 Citazioni (Scopus)
2 Citazioni (Scopus)

Weed seedbank size and composition in a long-term tillage and crop sequence experiment

Amato, G., Giambalvo, D., Ruisi, P., Di Miceli, G., Plaia, A., Badagliacca, G., Frangipane, B. & Frangipane, B., 2015, In : Weed Research. 55, pag. 320-328 9 pag.

Risultato della ricerca: Article

12 Citazioni (Scopus)
2014
26 Citazioni (Scopus)
4 Citazioni (Scopus)

Triticale: le varietà per le prossime semine.

Ruisi, P., Poma, I., Di Miceli, G. & Frenda, A. S., 2014, In : L'INFORMATORE AGRARIO. 33, pag. 59-64 6 pag.

Risultato della ricerca: Article

31 Citazioni (Scopus)

The critical period of weed control in faba bean and chickpea in Mediterranean areas

Giambalvo, D., Amato, G., Ruisi, P., Di Miceli, G., Frenda, A. S., Saia, S., Frangipane, B. & Frangipane, B., 2013, In : Weed Science. 61, pag. 452-459 8 pag.

Risultato della ricerca: Article

14 Citazioni (Scopus)
2012
13 Citazioni (Scopus)
8 Citazioni (Scopus)
31 Citazioni (Scopus)

Le varietà di triticale per le semine 2012

Di Miceli, G., Poma, I. & Frenda, A. S., 2012, In : L'INFORMATORE AGRARIO. 35/2012, pag. 55-59 5 pag.

Risultato della ricerca: Article

22 Citazioni (Scopus)
2011
14 Citazioni (Scopus)
21 Citazioni (Scopus)

Tutte le varietà di triticale per le semine 2011

Frenda, A. S., Poma, I. & Di Miceli, G., 2011, In : L'INFORMATORE AGRARIO. 34, pag. 46-50 5 pag.

Risultato della ricerca: Article

2010
34 Citazioni (Scopus)
2009
9 Citazioni (Scopus)
2 Citazioni (Scopus)

I vantaggi della subirrigazione per produrre più turioni

Bacarella, S. & Di Miceli, G., 2008, In : L'INFORMATORE AGRARIO. supplemento a L'Informatore Agrario 10, pag. 40-42 3 pag.

Risultato della ricerca: Article

Varietà locali di cipolle sul podio della qualità

Di Miceli, G. & Bacarella, S., 2008, In : L'INFORMATORE AGRARIO. supplemento a L'Informatore Agrario 35/2008, pag. 24-28 5 pag.

Risultato della ricerca: Article

Il cipresso in sicilia: distribuzione regionale e prospettive future

Di Miceli, G. & Alfieri, G., 2007, In : SICILIAFORESTE. 47, pag. 32-38 7 pag.

Risultato della ricerca: Article

15 Citazioni (Scopus)