Shënime mbi fjalorin “Leksiko liti kthiellë arbërisht” (1763) të Nikollë Ketës

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

Original languageUndefined/Unknown
Title of host publicationMatteo Mandalà dhe Albanologjia sot - Në 60-vjetorin e lindjes
Pages231-243
Number of pages13
Publication statusPublished - 2018

Cite this