Për një botim kritik të Nëpunësit të pallatit të ëndrrave

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

Abstract

Progetto per un'edizione cirtica del romanzo "Pallati i ëndrrave" di Ismail Kadare
Original languageUndefined/Unknown
Title of host publicationKadare, leximi dhe interpretimi. Ese dhe studime në tetëdhjetëvjetorin e lindjes
Pages13-52
Number of pages40
Publication statusPublished - 2016

Cite this