Matteo Mandalà, Lekë Matranga, njeriu, koha, vepra, - mbi botiminkritik kritrik të varianteve dorëshkrim dhe të shtypura të veprës E mbsuamee krështerë – 1592, Ombra GVG, Tiranë, 2012, f. 564

Research output: Contribution to journalReview articlepeer-review

Abstract

Recensione del libro di Matteo Mandalà "Lekë Matranga, njeriu, koha, vepra, - mbi botimin kritik kritrik të varianteve dorëshkrim dhe të shtypura të veprës E mbsuame e krështerë – 1592, Ombra GVG, Tiranë, 2012.
Original languageUndefined/Unknown
Pages (from-to)162-165
Number of pages4
JournalRES ALBANICAE
Volume1
Publication statusPublished - 2013

Cite this