Matteo Mandalà dhe albanologjia sot - Në 60-vjetorin e lindjes. A cura di di Francesco Altimari, Gezim Gurga, Shaban Sinani.

Research output: Book/ReportOther report

Original languageEnglish
PublisherFast Print
Number of pages560
ISBN (Print)978-9928-271-01-3
Publication statusPublished - 2018

Cite this